ΓΡΑΦΕΙΑ: ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΠΑΡΟΣ

KΕΝΤΡΙΚΟ: Γρηγορίου Λαμπράκη 373 Κερατσίνι - Πειραιάς
Τηλ: 210 4001378 - 6973770574
ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ: Πάρος (Παροικιά)

Τηλ: 22840 23738 - 6973770574

Email: info@athina-rentacar.gr
     ΑΙΤΗΜΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ
    Συμπληρώστε τα ζητούμενα πεδία
 

 

 

ΑΡΧΙΚΗ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

ON-LINE ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

ΤΙΜΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  

EXTRA ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Με την γνώση που απορρέει από την πολυετή εμπειρία μας στον χώρο του Car Rental, είμαστε στην θέση να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και στους πιο απαιτητικούς πελάτες. Το προσωπικό μας εξειδικεύεται στις σύγχρονες ανάγκες για παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, καλύπτοντας και την παραμικρή λεπτομέρεια.

Ποιότητα Παροχών

Η ATHINA.RENT.A.CAR, επενδύει στην υψηλή ποιότητα των αυτοκινήτων που διαθέτει. Παράλληλα επενδύει και στην υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που θέλει να παρέχει στους πελάτες της και εργάζεται για να δημιουργήσει ένα καινούργιο επίπεδο αναφοράς στις υπηρεσίες υψηλού επιπέδου διασφαλίζοντας συνέπεια και ασφάλεια.

Παράδοση και Μετακίνηση

Η υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας ξεκινάει από την πρώτη στιγμή της άφιξης σας στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος ή στο αεροδρόμιο - λιμάνι - ξενοδοχείο της Πάρου. Για τον λόγο αυτό η ATHINA.RENT.A.CAR παραδίδει το αυτοκίνητο στον τόπο και τον χρόνο που επιλέχθηκε χωρίς καμιά καθυστέρηση ή περαιτέρω οικονομική επιβάρυνση.
Η εκλεκτή διαχείριση των πελατών μας με άψογες παρεχόμενες υπηρεσίες, οι ασυναγώνιστες τιμές μας, η μεγάλη γκάμα αυτοκινήτων που διαθέτουμε καθώς και τα νέα μοντέλα ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων, είναι οι λόγοι για τους οποίους μας επιλέγουν αρχικά οι πελάτες μας και μας προτιμούν επαναλαμβανόμενα.

Προαιρετική παροχή οδηγού

Προαιρετικά, σας παρέχουμε οδηγό για όλες τις μετακινήσεις σας. Το επιπλέον κόστος της παρούσας υπηρεσίας ορίζεται κατόπιν συνεννοήσεως.

 

Κατηγορίες  Αυτοκινήτων

  Πνευματικά Δικαιώματα ©  2012 - 2016  ATHINA RENT A CAR  -  Παροικιά Πάρος, Πειραιάς| Google+